Projekti partnerite kohtumine

11. september 2014

10.septembril kohtusid ühise laua taga kõik Noorteparlamendi partnerid: Riigikogu, Lasteombudsman, ENTK, ENL, ANK ja Erinoor. Kogu kohtumise eesmärgiks oli koguda partneritelt tagasisidet ja ettepanekuid, kuidas kujundada püsivat ja jätkusuutliku Noorteparlamenti Eesti Vabariigile. Kohtumise peamised arutelud keskendusid Noorteparlamendi teemadele ning delegaatide valimisele. Teemade osas jõuti otsusele, et Noorteparlamendi teemadeks on erinevad seaduseelnõud, mis on hetkel koostamisel. Antud seaduseelnõude põhjal moodustatakse Noorteparlamendis komisjonid, milles delegaadid ühiselt töötama hakkavad. Delegaatide kandideerimise ja valimise osas otsustati, et käesoleval aastal on kõigil noortel vanuses 13-26 võimalik delegaadiks kandideerida. Delegaatide lõpliku valiku otsustavad aga projekti partnerorgansiatsioonide noored. 2015.aastal aga muudetakse delegaatide kandideerimist rohkem maakonnapõhiliseks.

 

Tagasi